Om oss

Nya Amaryllis, butiken med känsla

När vi kliver in i blomster affären får vi en hemtrevlig känsla. Butiken är rustikt uppbyggd med tegel väggar och bjälkar och vi möts genast av ett leende från personalen. I alla hörn får vi inspiration av vackert uppbyggda skyltningar i olika stilar.

Blomsterhandeln på totalt 180 kvadratmeter har funnits på platsen i över hundra år. 20 av dessa år har Lila Moshfegh jobbat i butiken och i oktober 2007 tog hon naturligt över butiken. Lila är utbildad både inom trädgård och floristik på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker där hon även tagit gesällbrevet.

– Vi hjälper dig med arrangemang till alla möjliga tillställningar som Bröllop, Födelsedagar, Invigningar m.m. Beställ gärna något utöver det vanliga, där kan vi designa något som sticker ut från mängden, en florist älskar att få vara kreativ, säger Lila.

Butiken är känd för sin höga kvalitet och har därför en stor och stadig kundkrets där både den lilla konsumenten och de större företagen tillfredställs.

– Det är viktigt att hela tiden få in nytt som kunden kan njuta och inspireras av. Vi har många leveranser varje vecka som kommer med både snittblommor och krukväxter. Sedan får man ju åka iväg på en och annan mässa för att hitta det lilla extra inom krukor och inredning. Det är kul att hela tiden utveckla butiken till det bättre, det är en tuff men rolig bransch ler Lila.